Víkend soutěží

Další soutěžní víkend nám odstartovaly naše ženy, a to páteční noční soutěží v Lešné. Za pomoci savařky z Choryně a i přes nedostatečné nabrání vody dokončily holky útok v čase 25,04s (L:22,54s). Obhájit druhé místo z loňska se jim nepodařilo, skončily však na krásném 3. místě. Druhé byly ženy z Choryně a na prvním místě se zaslouženě umístily ženy z Tylovic.

 

Následující den jsem se zúčastnili soutěže v nedalekém Vlčnově, kde na nás jako každý rok čekalo spodní sání. Muži dokončili útok v čase 36,39s, což stačilo na 5. místo. Holky si z důvodu nezašroubovaného koše po skončení útoku vezou domů N. (9.místo).

 

Po odběhnutí obou družstev jsme se ihned vydali do Mnišího, kde se konalo 7. kolo NJL. Z důvodu zranění levého proudaře si tentokrát zaběhl proud člen našeho veteránského týmu, který sestřikl v čase 16,15s (PP:16,04s) - tento čas stačil bohužel až na 9. místo. Náš tým veteránů, který je pro letošní rok poprvé zapojen také do soutěže NJL, obsadil v kategorii muži nad 35 let 5.místo - čas LP:16,34s / PP:16,63s

H.K.

Foto Starý Jičín: hasicijanovice.rajce.idnes.cz/Stary_Jicin_2016_-_M%2CZ/

Foto Mniší: hasicijanovice.rajce.idnes.cz/25.6.2016-Mnisi/

Video muži: www.youtube.com/watch?v=eHhkgZlz9yI

H.K.